Zet u ook in voor het klimaat!

Draag samen met RISO uw steentje bij aan het milieu!

Wist u dat als RISO klant, adviseur of partner u dagelijks milieubewust bezig bent? Dit vanwege de milieuvriendelijke en ecologische koude afdruktechniek van RISO.

Omdat wij u graag centraal zetten, bieden wij u de mogelijkheid om mee te doen aan onze unieke gezamenlijke actie die tot en met 11 december 2015 loopt. Dit is de datum waarop de COP21 conferentie te Parijs eindigt.


Het is simpel:

  • U kunt meedoen aan deze actie door op de foto te gaan met het RISO milieubordje. Door het inzenden van uw foto(s) geeft u toestemming aan RISO om uw foto te gebruiken op de RISO France Instagram pagina en op www.riso.nl zowel als voor bijbehorende publicaties, met betrekking tot het onderwerp COP21. RISO zal niet toestaan dat de informatie wordt gebruikt voor reclame of verpakking of wordt gebruikt in een andere context. U kan uw toestemming op elk moment vóór de publicatie terug trekken, maar zodra de informatie is voor gelegd voor publicatie ("publicatie is online geplaatst of naar de drukker") zal het niet meer mogelijk zijn om de toestemming intrekken.
  • Stuur ons via email uw foto op, samen met de volgende informatie:

    • De naam van uw organisatie
    • Uw volledige naam
    • Een zin als bijschrift van de foto

Vervolgens zullen wij uw foto’s op onze Instagram pagina plaatsen #COP21withRISO.

 

1 foto = levert € 1 op die RISO doneert aan de Wild-Touch stichting.

Over Wild-Touch

Wild-Touch Association is opgericht door bekroonde filmregisseur Luc Jacquet (bekend door de bekroonde documentaire: March of the Penguins) . Wild Touch, is een Franse non-profitorganisatie die zich inzet voor het milieu door verschillende projecten, waaronder natuurfilmprojecten, te ondersteunen. Het ultieme doel van Wild-Touch is om door de kracht van dramatische foto's, films en kunst interesse op te wekken over het belang van het behouden van een mooie, schone en milieuvriendelijk aarde.