Overig

Ik wil graag voor RISO werken. Hoe kan ik solliciteren?

Nieuwe vacatures zijn te vinden op onze website onder het kopje "Werken bij RISO". Open sollicitaties voor de salesafdeling kunnen tevens verstuurd worden via ons contactformulier. 

Ik ben een dealer en wil RISO printoplossingen aan mijn assortiment toevoegen. Bij wie kan ik hiervoor terecht?

Wij verzoeken u in dat geval uw aanvraag rechtstreeks via ons contactformulier in te dienen en als onderwerp "Distributeurs & Partners" aan te vinken. Na ontvangst zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Wat voor type documenten kan ik kopiëren en/of printen met jullie RISO-oplossingen?

Onze RISO-oplossingen zijn zeer veelzijdig. 

Enkele voorbeelden van documenten die op RISO-printers kunnen worden geprint zijn brochures, mailings, posters, folders, catalogi, handleidingen, planningen, nieuwsbrieven, flyers, uitnodigingen, briefpapier en enveloppen.

Voor meer informatie over de verschillende toepassingenmogelijkheden van onze diverse printers vul het contactformulier in en vink als onderwerp "Productinformatie" aan. Een RISO vertegenwoordiger zal contact met u opnemen en vertelt u er graag meer over. 

Kan ik om een indruk te krijgen van jullie RISO-apparatuur een demonstratie krijgen?

Onze vertegenwoordigers kunnen u uitleg over onze producten en diensten geven en kunnen indien gewenst ook in onze showroom of op locatie een demonstratie verzorgen. 

Mocht u hiervoor een afspraak willen maken vul dan het contactformulier in met als onderwerp ´Productinformatie´. Een RISO vertegenwoordiger neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Hoe bedient RISO haar klanten?

Om voor u tot een printoplossing op maat te komen heeft RISO vertegenwoordigers in dienst die gespecialiseerd zijn in uw vakgebied.

De vertegenwoordiger zal eerst uw huidig printsysteem en printverbruik analyseren om te beoordelen of het kan worden geoptimaliseerd.   

Op basis van deze analyse en uw specifieke gebruikersbehoeften zal er een inventarisatie van verbeterpunten worden opgesteld.

De vertegenwoordiger zal u een oplossing op maat aanreiken waarmee uw printsysteem kan worden geoptimaliseerd.

Elk project begint bij ons met een blanco pagina. Samen met u willen we tot een zo optimaal mogelijke oplossing komen. In het hele traject houden we uiteraard rekening met uw wensen en uw budget.

Wilt u advies van een van onze vertegenwoordigers?

Vul dan het auditformulier in en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.