Drivers

BEHEER UW APPARAAT VANAF UW EIGEN COMPUTER

Als uw apparaten een printeraansluiting hebben en als u uw RISO-printer direct vanaf uw pc wilt aansturen, dan hoeft u alleen maar voor iedere printer de juiste drivers te installeren.

Om uw apparatuur goed te laten functioneren is het nodig om deze drivers te installeren en regelmatig te updaten. Dankzij deze stuurprogramma's kan uw besturingssysteem uw apparaten herkennen en gebruiken.

Met de drivers kunt u uw printer of copyprinter op afstand configureren. U kiest de gewenste configuratie en verstuurt de taak met één muisklik naar uw printer.

!!! Ter kennisgeving !!!

Het spijt ons zeer dat de gebruikelijke driver download pagina momenteel niet beschikbaar is.  

Wij werken er hard aan om deze pagina zo snel mogelijk te herstellen.

Voor  nu kunt u de meest recente stuurprogramma's downloaden via ons tijdelijke driver download pagina. Klik hier om toegang te krijgen tot de drivers van uw RISO printoplossing en externe controllers. 

 

NEEM VOOR ONDERSTEUNING CONTACT MET ONS OP

Indien u bij het installeren van uw driver technische problemen ondervindt of als u vragen heeft over uw printeraansluiting, neemt u dan gerust contact met ons op via +31 (0) 252 240 730 of via ons contactformulier. Uw vraag zal beantwoord worden door onze technische dienst.

Bent u een RISO technicus of een technicus van een van onze dealers? Wij hebben speciaal voor u een extranet ruimte beschikbaar. Dien voor toegang een verzoek in via ons contactformulier.