Gebruikersbeheer

Om het gebruik te beheren raden wij u aan tellerrapporten te maken door middel van ons analysehulpmiddel.

Met deze rapportagetool kunt u het aantal afgedrukte pagina's van uw RISO-printers controleren op formaattype, kleurmodus, etc. Zo weet u altijd precies hoeveel u verbruikt en kunt u uw printbudget beheren.

ComColor, ComColor X-Jet , ComColor FW en de ComColor GD

Klik hier om het zipbestand te downloaden met de analysetool voor de ComColor-, ComColor X-Jet, ComColor FW en de ComColor GD.

Lees voor gebruik het bestand "Lees Mij" in de downloadmap.

HC5500

Maak via uw HC-console het bestand « ccount.csv » aan. Met dit bestand kunt u informatie zoals bijvoorbeeld het serienummer van uw machine, de datum en de tijd opvragen.

Als u het csv-bestand heeft aangemaakt, kunt u het bestand op onze website uploaden met behulp van het onderstaande programma en door te klikken op “Kies bestand”. Klik vervolgens op de knop “Genereren”. U krijgt een overzichtstabel met het aantal gemaakte afdrukken per gebruiker (A4 en A3, zwart-wit en kleur).

Let op: Onderstaande analysetool is bestemd voor gebruikers van de HC5500 en is niet compatibel met de HC5000.

Download een CSV-document
[Delete]

Bent u een RISO technicus of een technicus van een van onze dealers? Wij hebben speciaal voor u een extranet ruimte beschikbaar. Dien voor toegang een verzoek in via ons contactformulier.