Technische ondersteuning

EEN FOUTMELDING OP HET SCHERM VAN UW PRINTER ?

Als de foutmelding verschijnt op een RISO-copyprinter, kijk dan in het deel “problemen oplossen” van uw gebruikershandleiding.

Als de melding verschijnt op een ComColor- of ComColor PRO-printer, download dan deze gids voor het oplossen van problemen. De gids voor foutmeldingen bij de ComColor FW kunt u via deze link terugvinden. Voor onze productieprinters van de ComColor GD series kunt u hier terecht.

Bepaal met welk probleem u te maken heeft. Als het voorkomt in de lijst, zorg dan dat u alle aanbevolen controles uitvoert en regel de instellingen zoals wordt aangegeven.

HULP NODIG? NEEM CONTACT MET ONS OP

Aangezien uw tevredenheid bij ons voorop staat, staat voor het oplossen van problemen altijd een team van adviseurs tot uw beschikking.

Neem bij technische problemen dan ook gerust contact met ons op via +31(0) 252 240 730 of via ons contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bent u een RISO technicus of een technicus van een van onze dealers? Wij hebben speciaal voor u een extranet ruimte beschikbaar. Dien voor toegang een verzoek in via ons contactformulier.