2de editie: RISO Productie Print Innovatie Dag

< POF Platform Onderwijs & Facilitair 2018
14/05/2018
Categorie: Evenementen

Na een groots succes van de eerste editie is er al een datum bekend voor de tweede editie van de RISO Productie Print Innovatie Dag!

Zet dinsdag 12 juni 2018 alvast snel in uw agenda want wij nodigen u graag uit bij  'The International Golf Club Amsterdam Airport’. Deze dag wordt wederom georganiseerd als inloop demonstratie dag. U bent tussen 10:00 en 17:00 van harte welkom om langs te komen. 

 

Onze nieuwste productie print machines zullen de gehele dag draaien en aan u gepresenteerd worden zodat u de voordelen van de RISO Inkjet technologie kunt ervaren. Daarnaast, is er tijd om tijdens het nuttigen van een drankje en een hapje met onze inkjet specialisten te spreken. Gedurende de dag is er ook de mogelijkheid om een balletje te slaan met een golf professional van de club. Als u hier aan mee wilt doen moet u wel sportschoenen meenemen!

Wij horen graag van u of u interesse heeft om langs te komen deze dag! De International Golf Club Amsterdam Airport is makkelijk te bereiken want het ligt langs de snelweg (A4) ter hoogte van Badhoevedorp. U kunt bij de club gratis parkeren. Graag uw aanwezigheid en het tijdstip van uw komst via dit formulier met ons communiceren. 

Wij hopen u op dinsdag 12 juni 2018 te mogen ontvangen bij de International Golf Club Amsterdam Airport. 

 

Adres: Oude Haagseweg 200, 1171 PE Badhoevedorp