BACK TO SCHOOL

< HOE GROEN IS UW KERK?
02/09/2019
Categorie: Corporate

Nu de vakantieperiode voorbij is staat iedereen weer in de startblokken om het beste uit komend schooljaar te halen en RISO kan u daarbij helpen!

Uit het artikel van Brigid Danziger is gebleken dat het gebruik van kleuren bij educatie ontzettend belangrijk is. Het gebruik van kleur zorgt er namelijk voor dat het geheugen, patroonherkenning en betekenisherkenning wordt vergroot. Daarbij heeft het printen in kleur ook effect op emoties en gevoelens van scholieren wat zorgt voor een betere ontwikkeling van het kind zelf.

En nu horen we u denken: “Printen in kleur is duur!”, maar dat argument veegt RISO zo van tafel! Printen in kleur kan slechts al vanaf 1,7 cent per print of kopie met ons speciale Inkjet systeem voor scholen. Daarbij versterkt het printen in kleur ook de educatie van uw scholieren wat zorgt voor minder achterstand en uiteindelijk ook voor mindere uitgaven voor bijvoorbeeld extra ondersteuning van een begeleider of dat een scholier een klas over moet doen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook kennismaken met ons? Maak dan een afspraak en wij komen gratis een ochtend bij u langs om uw documenten af te drukken. RISO beschikt namelijk over een unieke demonstratie bus met een Inkjet printer!

Tijdens de demonstratie laten we u zien hoe snel de RISO printer documenten afdrukt, hoe gebruiksvriendelijk de printer is voor zowel docenten als scholieren en vertellen we u uitgebreid wat de voordelen zijn voor de gezondheid van gebruikers en het milieu ten op zichtte van een laserprinter. 

Neem snel contact met op ons voor een afspraak of bekijk voor meer informatie de onderwijs pagina op onze website!