RISO op de IPON vakbeurs voor het onderwijs!

< Prettige feestdagen en een voorspoedig 2016!
11/01/2016
Categorie: Evenementen

Op woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 staat RISO BENELUX met haar stand op de 8ste editie van de IPON vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ICT.

De beurs zal plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema van deze editie van de IPON: gepersonaliseerd leren!

IPON is al vele jaren de informatiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is. IPON is dé vakbeurs omtrent onderwijsinnovatie en ICT-applicaties en diensten. 

Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste applicaties binnen het onderwijs op een creatieve en innovatieve manier aan het onderwijs te introduceren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software. 

We laten u graag nader kennismaken met de milieubewuste inkjettechnologie van RISO. Kom langs bij onze stand (B110) en ontdek meer over waarom het koude afdrukproces van onze X-Jet technologie zo geschikt is voor in het onderwijs! 

U kunt de IPON beurs gratis bezoeken door u in te schrijven via deze link: registratieformulier. Na registratie ontvangt u uw persoonlijke toegangsbewijs.

Naast een bezoek aan onze stand op de vakbeurs, kunt u ook andere programmaonderdelen van de IPON kosteloos bijwonen. Zoals het “IPON expertise summit” het “Leren van nu Plein” evenals de uitreiking van de IPON Awards 2016. 

Alle informatie voor uw bezoek vindt u op: http://www.ipon.nl.

Graag tot ziens bij de RISO stand (standnr: B110, hal 3) op de IPON vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ICT.