De RISO FW5230 is gecertificeerd door BLI.

< Magical RISO 2016, een terugblik!
19/12/2016
Categorie: Corporate

De ComColor FW5230 is gecertificeerd als een "zeer betrouwbaar product". Deze certificering is gegeven door Buyers Laboratory (BLI) . Dit resultaat was behaald na een test die gedurende 50 dagen werd uitgevoerd.

De certificering is toegekend door Buyers Laboratory (BLI). BLI de grootste onafhankelijke aanbieder van data en analyse onderzoek en richt zich voornamelijk op het testen, vergelijken en het certificeren van printers, kopiers, scanners en printer software.

De test op de ComColor FW5230 werd uitgevoerd in het BLI lab die als  een gangbare office omgeving was ingericht .Gedurende 50 dagen is de printer gebruikt zoals in menig kantoor/office omgeving.  8 uur per dag (minimaal) stond de machine aan(de gebruik tijd en pauze tijd waren meegerekend). Het resultaat? Een betrouwbaarheidsmeting van 99,99%!

De RISO ComColor FW5230 is gecertificeerd als een "hoogwaardig en betrouwbaar product," maar ook de printsnelheid, het gebruiksgemak , het lage onderhoud evenals de ecologische aspecten van de machine zijn erkend met onderscheidende cijfers.

Bent u op zoek naar een betrouwbare professionele printer die productief en milieuvriendelijk is? Kies voor de unieke koude FORCEJET technologie van RISO en neem contact met ons op!