De RISO T2: een wereldprimeur!

< Back to School 2018!
13/09/2018
Categorie: Producten en diensten

RISO lanceert ,met trots de haar nieuwste productie printoplossing: de RISO T2. De RISO T2 is een razendsnelle cut-sheet printer die een ware revolutie teweegbrengt in de productieprintmarkt.

Versnel uw productieproces met de RISO T2, een inkjet oplossing die tot 320 pagina's per minuut, dubbelzijdig, kan verwerken, in zwart en in kleur.

Deze revolutionaire printoplossing biedt haar gebruikers de flexibiliteit van cut sheet printen op productieniveau . Transactionele documenten, gepersonaliseerde post, trainingsmateriaal, technische documentatie en vele andere documenten kunnen met hoge snelheid gemakkelijk worden beheerd.

Naast een uiterst productieve afdruk garandeert de inkjettechnologie van de RISO T2 uiterst concurrerende bedrijfskosten evenals langdurige prestaties. De inkjet machine is ontworpen met een koude techniek, die geen ozon uitstoot veroorzaakt en dus geen afzuigsysteem nodig heeft.

De RISO T2 is een ideale machine voor drukwerkprofessionals (printers, routers, reproruimtes en geïntegreerde reprografische werkplaatsen ...). De RISO T2 beantwoordt de specifieke behoeften die voorheen niet mogelijk waren met de traditionele afdruk technologieën in productieprint omgevingen.

De eerste RISO T2 ter wereld is begin september 2018 in Zoetermeer, Nederland geïnstalleerd. Klik hier om het volledige persbericht terug te lezen. Ook is er een artikel geplaatst via de Graficus