EN ROUTE! MET DE TOUR DE FRANCE 2019

< KUNST EXPOSITIE- KNUST NIJMEGEN
02/07/2019
Categorie: Evenementen

Ook dit jaar zijn de RISO-printoplossingen weer druk aan het werk in elke aankomststad van de Tour de France! Samen met onze partner DOCAPOSTE zal RISO in de mobiele repro-ruimte weer mee rijden!

De 106 e editie van de Tour de France zal vanaf zaterdag 6 tot en met zondag 28 juli 2019 plaatsvinden. In totaal worden er 21 etappes afgelegd met een totale afstand van 3460 kilometer.

Ook dit jaar is de dochteronderneming van de 'La Poste Group' (DOCAPOSTE) verantwoordelijk voor het produceren van persberichten en testresultaten. Dit kunnen ze snel en eenvoudig dankzij de printoplossingen van RISO.

Door de jaren heen hebben de RISO hoog-volume inkjet printoplossingen zichzelf door snelheid en betrouwbaarheid bewijzen tijdens de tour de France. We zijn er daarom ook trots op dat we dit jaar weer DOCAPOSTE kunnen begeleiden in de mobiele repro-ruimte die mee rijd!


Betrouwbaar, snel, robuust en ecologisch verantwoord, onze printers bieden snelle en consistente responsiviteit!

Ga naar de officiële website van de Tour de France voor meer informatie over het evenement en blijf op de hoogte van het nieuws van RISO en DOCAPOSTE via onze sociale netwerk kanalen!

Wilt u meer weten over onze snelle inkjet printoplossingen? Neem dan contact met ons op via dit formulier.