RISO lanceert het ComColor FW assortiment

< Prettige feestdagen en een voorspoedig 2017!
30/01/2017
Categorie: Producten en diensten

De FW ComColor lijn is opgenomen in de inkjet geschiedenis van RISO! Ontdek de 3 nieuwe printoplossingen. Wij garanderen meer prestaties maar dan wel met minder invloed op het milieu.

Elk jaar versterkt RISO haar positie als inkjet marktleider. Dit realiseren wij door innovatieve printoplossingen te produceren en die af te stemmen met de toenemende behoefte aan productiviteit evenals een milieubewuste werkomgeving. 

Het nieuwe ComColor FW assortiment is ontworpen doormiddel van onze unieke gepatenteerde FORCEJET technologie. Deze productlijn pakt de vaak vergeten problemen van fabrikanten aan. Het wordt steeds belangrijker dat een printsysteem goed past in een gevorderde digitale werkomgeving. Met het FW productassortiment heeft RISO hier rekening mee gehouden en hebben wij een optimale prijs/productiviteit en kleur verhouding kunnen realiseren voor onze klanten.

De ComColor FW printsystemen zijn compact, snel en veelzijdig. Onze nieuwe inkjet printers zijn makkelijk te integreren in verschillende werkomgevingen. U kunt nu geheel intern milieubewust afdrukken in zwart en kleur evenals uw communicatie en administratieve documenten, enveloppen, briefpapier en boekjes creëren zonder dat u dit hoeft uit te besteden. 

Vanuit het milieuoogpunt geeft het FW assortiment u vele voordelen. Beide printers uit het nieuwe assortiment: ComColor FW5230 en de ComColor FW5000, zijn gecertificeerd door EPEAT Silver en door Blue Angel. Dit zijn twee duurzaamheid labels die zeer strenge milieucriteria hanteren. Wij garanderen dat er geen ozon vrijkomt tijdens het gebruik van onze printers. Ook bespaart u 70% op uw energieverbruik, dit in vergelijking met uw huidige laser printsysteem.

Wilt u meer weten over onze nieuwste technologie? Contacteer ons en ontvang advies van een van onze experts. Graag geven wij u op locatie geheel vrijblijvend een demonstratie van onze nieuwe printsystemen. Ervaar de voordelen van koud printen met inkjet technologie. Ervaar RISO !