MAGICAL RISO, 1001 printing experiences

< ‘The Bridge’ verbindt RISO & BÖWE SYSTEC
20/10/2014
Categorie: Evenementen

Ter gelegenheid van de eerste A2 Duplicator in Europa vindt op 7 november de eerste International RISO Expert Meeting plaats bij de Jan van Eyck Academie.

MAGICAL RISO, 1001 printing experiences zal een dag vol lezingen, presentaties en demonstraties worden. Sprekers zijn onder meer Knust/Extrapool, Sigrid Calon en Printroom, maar ook Hato Press, Landfill Editions en Issue Press zullen hun ervaringen delen en ingaan op de diverse mogelijkheden van het stencilprinten, in het bijzonder hun ervaringen met ´de RISO´.

In het Charles Nypels Lab zullen demonstaties gegeven worden op de nieuwste RISO A2 Duplicator en de RISO MZ1070, de A3 tweekleurenduplicator. Daarnaast is het mogelijk toepassingsmogelijkheden van de Riso high-speed full-colour inkjet printer, de ComColor 7150 X-Jet, te ontdekken.

Speciaal voor deze gelegenheid is er tevens een tentoonstelling van werk special ontworpen voor en geproduceerd op de A2 Duplicator van onder meer kunstenaars als Johannes Schwartz, Rob Johannesma, Julie Peeters en Chaim van Luit te zien.

Voor meer informatie omtrent het programma of deelname neem contact op met RISO Benelux.

De bijeenkomst is uitsluitend voor genodigden.