MAGICAL RISO #2 (25-11-2016)

< RISO en de Tour de France 2016
28/07/2016
Categorie: Evenementen

Het tweede RISO expert seminar, gepresenteerd door de Jan van Eyck Academie in samenwerking met RISO.

MAGICAL  RISO #2  zal nogmaals een indrukwekkend dag vol lezingen, presentaties en demonstraties worden. Sprekers zijn onder meer Color Library- Zwitserland, Meli-Melo Press -Brazil en Wobby club - Nederland.  Andere aanwezigen zijn onder andere Knust-press-Nederland, Iván Martínez López – Mexico,  Hezin O – Korea en nog vele anderen!

In het Charles Nypels Lab zullen demonstaties gegeven worden op de befaamde RISO A2 Duplicator en de RISO ME9350, de A3 tweekleurenduplicator. Daarnaast is het mogelijk toepassingsmogelijkheden van de Riso high-speed full colour inkjet printer, de ComColor 7150 X-Jet, te ontdekken!

Tevens is er ook een tentoonstelling van werk special ontworpen voor en geproduceerd op de A2 & A3 RISO duplicators. Deze kunstwerken die tijdens de workshop dagen bij de Jan van Eyck Academie (21-24 november 2016) geproduceerd zijn, worden deze dag tentoongesteld.

Ook is er tijdens deze editie van Magical RISO en speciale RISO loterij. Deelnemers kunnen hierbij RISO inkt en drums winnen!

Voor meer informatie omtrent het programma of deelname kunt u contact opnemen met de marketing manager van RISO BENELUX Milica Djekic.

De bijeenkomst is uitsluitend voor genodigden.

Klik hier voor het volledige Magical RISO programma.