Nieuwe RISO innovaties op Graphitec 2017

< Officiële lancering van de ComColor GD series
03/04/2017
Categorie: Corporate

De koploper in het hoogvolume printen: RISO staat met trots dit jaar op de “Graphitec 2017” te Parijs. Tussen 30 mei tot en met 1 juni bent u welkom op onze stand!

Vandaag de dag, is een van de belangrijkste trends in het digitaal afdrukken ongetwijfeld inkjet technologie. Deze opkomende trend in technologie markeert een verschuiving in het landschap van industrieel drukken. Meer dan 10 jaar geleden, begon RISO al met het ontwikkelen van High-performance inkjet printoplossingen. Door de ontwikkeling van de unieke  FORCEJET™ technologie is het nu mogelijk om hoogwaardig, efficiënt, met hoge snelheden en niet te vergeten milieubewust te kunnen afdrukken.

Kom  langs bij onze stand (C8) in hal 3.2 en zie zelf de voordelen van de unieke RISO technologie. Onze nieuwe ComColor FW (tot 120 ppm) en de ComColor GD-serie (tot 160ppm) zullen worden getoond. Ontdek ook het nieuwe hoogvolume concept model van  RISO, namelijk de RISO T2 met een opnamesnelheid van maximaal 300 pagina's per minuut in duplex!

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe u een RISO Guest- E badge kunt te krijgen. Voor meer informatie over het evenement kunt u terecht op de officiële website van Graphitec.