RISO op de Oekofoire 2016

< MAGICAL RISO #2 (25-11-2016)
12/10/2016
Categorie: Evenementen

RISO is ook in Luxemburg erkent voor haar duurzaamheid, koude afdruktechniek en milieubewuste printoplossingen!

RISO heeft met trots de Innovatiounspräis van de Oekofoire 2016 mogen ontvangen. Tijdens de Oekofoire (dé eco-beurs van Luxemburg) waren er meer dan 180 exposanten die hun verschillende ecologische producten en diensten exposeerde. Verschillende  organisaties uit een breed scala van sectoren waren hierbij aanwezig. Sectoren zoals:  productie, energie, lifestyle, mobiliteit, biologische voedingsmiddelen evenals technologie.

Bureau Line Office (BLO) , een belangrijke distributie partner van RISO in Luxemburg heeft ons opgedragen voor de Oekofoire innovatie prijs 2016. Tijdens de officiële openingsceremonie van het evenement heeft BLO namens RISO de prijs in ontvangst mogen nemen.

De organisatie van de Oekofoire heeft de innovatieprijs aan RISO toegekend vanwege het duurzaamheidsaspect van de RISO ComColor X-Jet lijn. Volgens de organisatoren van het evenement is de duurzame ontwikkeling van de RISO inkjet lijn evenals het commercialiseren van een ecologisch verantwoorde printer dé reden waarom deze prijs aan RISO is uitgereikt.

Kom meer te weten over de ecologisch verantwoorde inkjet lijn van RISO en ontdek hoe uw organisatie een steentje kan bijdragen aan het milieu