Ultra violet dé kleur van 2018!

< Fijne feestdagen en een succesvol 2018!
21/12/2017
Categorie: Evenementen

Elk einde jaar onthult het Pantone Color Institute dé kleur van het komende jaar. Na de kleur Greenery Green in 2017 is het nu de beurt aan Ultra Violet (18-3838) die bekroond is als de kleur van 2018.

Het team van Pantone Color Institute heeft grondig onderzoek gedaan naar de wereldwijde kleurentrend voor 2018. Hierdoor zijn ze uitgekomen op de indrukkwekkende kleur Ultra Violet. Uit onderzoek is gebleken dat deze kleur een dramatisch provocerende en attente paarse tint is die originaliteit, vindingrijkheid en visionair denken bij vele oproept.

RISO kan zich goed identificeren met de bevindingen omtrent de kleur Ultra Violet. Ons doel is om voorop te blijven lopen op het gebied van technologie in termen van inkjetprinten. Bovendien, weerspiegelt deze kleur voor ons ook het lef en het onderscheid qua techniek die ons kenmerkt.

Bij RISO hebben we de bewuste keuze gemaakt om ons te specialiseren op het gebied van high-speed page to page inkjet technologie. Dit in een tijd waarin de meeste fabrikanten hun laseraanbod uitbreidden. De klanttevredenheid bij onze klanten en het groeiende wereldwijde succes van het RISO inkjet assortiment  duidt erop dat we de juiste keuzes hebben gemaakt.

Heeft u advies nodig met het kiezen van een nieuwe professionele printer op basis van inkjettechnologie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een RISO-expert zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om u hierbij te helpen.