RISO aanwezig op het S.I.N. Symposium 2017

< In alle eenvoud printen en inbinden!
16/11/2017
Categorie: Evenementen

Het RISO-team heeft vandaag met groot genoegen deelgenomen aan de 17e editie van het “Symposium of Digital Printing”, oftewel het SIN Symposium in de Salons Hoche te Parijs.

Dit jaarlijkse evenement,  georganiseerd door de Unie van Digitale en Grafische Print Services (S.I.N.), brengt professionals vanuit de grafische sector bijeen om belangrijke informatie over de toekomst van hun markten te bespreken. 

Bij RISO heroverwegen we de manier waarop documenten geproduceerd worden. Door middel van kostenbesparing  evenals het verbreden van het serviceaanbod van organisaties, maakt onze unieke en professionele koude afdruktechniek dit mogelijk. Hierdoor worden we nu steeds vaker erkend als een toonaangevende leverancier van digitale printoplossingen in verschillende printomgevingen. Denk hierbij aan reprografie, documentverwerking en grafische services. 

Een belangrijke klant van ons, Nextprint, gevestigd in 's-Hertogenbosch , is een online drukkerij die veelal gebruik maakt van de RISO productie print technologie. Nextprint streeft als printbedrijf naar een hoge toegevoegde waarde voor haar klanten via productontwikkeling en automatisering. Onder andere biedt Nextprint digitale boek-drukservices aan.

Bij Nextprint weten ze maar al te goed wat de voordelen van de RISO productie printers zijn. Ze gebruiken namelijk de RISO inkjet technologie als een van hun tools tijdens het boek-drukproces. Hierdoor heeft het S.I.N. Symposium dit jaar de voorzitter en CEO van Nextprint, de heer Joep van Boxtel uitgenodigd als gastspreker tijdens de conferentie. Hij heeft uitleg gegeven over hoe RISO-technologie zijn organisatie dagelijks ondersteunt tijdens het productie proces van hun boek drukservice.

Voor meer praktische informatie over het Digital Printing Symposium, kunt u de website van het S.I.N Symposium bezoeken.  Als u meer te weten wilt komen over hoe de RISO productie print systemen uw organisatie kunnen ondersteunen , kunt u direct contact opnemen met het team van RISO BENELUX.