RISO bestaat dit jaar 70 jaar!

<  Een koninklijke aangelegenheid
28/10/2016
Categorie: Corporate

De 70e verjaardag van RISO KAGAKU benadrukt een spannende nieuwe fase in het reeds succesvolle RISO verhaal.

Passie, energie, technologische ontwikkelingen evenals het luisteren naar de behoeften van onze klanten smeden de identiteit van RISO.  Dankzij de investeringen van ons globale team zowel als het vertrouwen van ons klanten is RISO nu een heuse speler in de productieve inkjet printmarkt.

Bij RISO willen we altijd net iets anders zijn dan de rest. Om dit te bereiken is het belangrijk dat wij investeren in de ontwikkelingen van onze technologie. Deze ontwikkelingen zijn mede mogelijk gemaakt door goed naar de feedback van onze klanten te luisteren en hier ook daadwerkelijk iets mee te doen. Hierdoor hebben wij producten kunnen ontwerpen die snel, betrouwbaar, veelzijdig en betaalbaar zijn.

RISO is opgericht in 1946. Het is een familiebedrijf die zich toen al onderscheidden van andere fabrikanten. Dit doet RISO nog steeds met vrijmoedigheid en een visionaire instelling. De naam “RISO KAGAKU” is niet zomaar uitgekozen, vertaalt vanuit het Japans betekent het  “Ideale-technologie”.  Ooit is RISO begonnen als fabrikant van inkt, hierin ligt de kracht van onze technologie. Met deze basiskennis is het ons gelukt om unieke, milieubewuste en snelle printtechnologie op de markt te zetten.

RISO printtechnologie is befaamd voor zijn koude en ecologische verantwoorde specificaties. Het lage energieverbruik zowel als de geringe koolstofvoetafdruk die onze printoplossingen bieden is iets waar we trots op zijn. Ook garanderen we dat er geen ozon vrijkomt bij gebruik van onze machines. Wij nodigen u uit om onze technologie verder te ontdekken. Bijvoorbeeld onze nieuwe ComColor FW5230 inkjet printer die 120 pagina’s per minuut enkelzijdig en dubbelzijdig afdrukt!

70 jaar van innovaties is veel maar voor ons begint het inkjet avontuur nu pas. Met dank aan alle belanghebbenden mensen en de technologie zijn er nog vele mogelijkheden in de toekomst. RISO blijft groeien en innoveren want de toekomst is inkjet!

> Download hier de RISO corporate brochure

> Neem contact met ons op