RISO NL IS ECO-SCHOOL PARTNER

< RISOGRAFIE EEN EREKENDE KUNSTVORM
22/07/2019
Categorie: Corporate

RISO en Eco-Schools Nederland zijn partners geworden. Een goede keuze volgens Nationaal Coördinator Eco-Schools jhr. drs. H.P.M. van Nispen tot Pannerden.

Met veel genoegen kunnen we melden dat we vanaf heden officiële Eco-School partners zijn! Eco-Schools is het Internationale keurmerk voor duurzame scholen.

RISO en Eco-Schools waren het eens dat de partnerschap een logische beslissing is vanwege de bewezen Eco-voordelen van de ComColor printlijn. Bij RISO zijn alle printsystemen volledig koud, worden er 0 Ozon-emissies uitgestoten , 80% minder C02-emissies geëmitteerd en bespaart u tot 80% aan elektriciteit kosten; dit in vergelijking met traditionele laser printsystemen.

Met een RISO ComColor (inkjet) kunnen onderwijsinstellingen nu zeer economisch maar ook ecologisch afdrukken! Onze koude afdruktechniek bevordert de productiviteit van uw medewerkers doordat de ComColor tot wel 160 pagina’s per minuut kan afdrukken. Nooit meer file bij de printer in de ochtend of tijdens de lunch! Dit betekent meer tijd voor wat echt belangrijk is bij een onderwijsinstelling, het onderwijs doorgeven. Door de multifunctionele mogelijkheden, de efficiëntie, snelheid en de extreem lage afdrukkosten voldoet de RISO ComColor printlijn gegarandeerd aan de hoge eisen van uw dynamische onderwijsomgeving.

Blijf ons nieuws en sociale media kanalen volgen voor meer informatie over deze partnerschap en wat we samen gaan doen om scholen in Nederland schoner te laten printen!

Foto (links naar rechts) : Milica Djekic , Hak van Nispen tot Pannerden & Gerald Biersohn.