RISO KUNST: WOBBYAANLAND EXPOSITIE

< HUNKELER INNOVATIONDAYS 2019
26/02/2019
Categorie: Evenementen

De eerste editie van Wobbyaanland is een feit! De kunstzinnige uitdrukking van onderwerpen met een rauw randje zijn afgelopen maand volop geëxposeerd.

Afgelopen maand (18 jan-24 feb 2019) werd er in de LocHal te Tilburg, de 1ste editie van Wobbyaanland  tentoongesteld. Het was een expositie met de werken van 10 kunstenaars die net als de oprichters van het evenement: Wobby.club, een individualistische kunst uitdrukking met een rauw randje hebben.  Werken varieerde  van schilderijen, sculpturen, tekeningen, installaties en uiteraard RISO prints, afgedrukt op de duplicator technologie van RISO.

De expositie kwam afgelopen zaterdag tot zijn eind met het indrukwekkende ‘Wobby Wonderland’ Zine fest &  comic/ art book fair.

Heb je dit indrukwekkende evenement gemist? Geen paniek, via de Wobby.club site kunt u de werken zien, kopen en eventueel een abonnement nemen op hun befaamde Zine ‘Wobby’.

Meer over Wobby.club

Wobby.club is een samenwerking van beeldend kunstenaars Jeroen de Leijer, Marjolein Schalk (ook bekend als Studio De Leijer) en Steppie Lloyd Trumpstein. Sinds 2015 drukken en publiceren zij 4 keer per jaar het onafhankelijke Risograph-tijdschrift Wobby.  Naast de Wobby (zine) publiceren zij ook kunstenaarsboeken, Risograafafdrukken en andere publicaties.