RISO, leverancier van de COP22

< RISO bestaat dit jaar 70 jaar!
10/11/2016
Categorie: Evenementen

Eerder waren wij al officiële partner bij de COP21 in Parijs. Dit jaar zijn we met trots aanwezig op bij de COP22 in Marrakech. RISO zal op de VN klimaattop van 2016 mede verantwoordelijk zijn voor de afdrukprocessen tijdens de conferentie.

Dit jaar verwelkomt Marokko de 22ste Conferentie van Partijen bij het Raamverdrag van de Verenigde Naties met inzake klimaatverandering (COP22). De klimaattop vindplaats van 7 tot en met 18 november 2016 in Marrakech. Het doel? Toezien op de inspanningen van de landen vertegenwoordigd op de conferentie met concrete acties om de klimaatverandering aan te pakken.

RISO is door de organisatoren van de COP22 gekozen om een deel van de afdruk activiteiten van de conferentie te beheren, het is geen toeval!

Als sinds de oprichting is RISO milieubewust en integreren wij milieukwesties in al onze handelingen. Onze professionele printers zijn gebaseerd op een koud afdrukproces. Omdat de printers niet opgewarmd hoeven worden, stoten ze geen ozon uit. Dit betekent dat een gezonde werkplek gegarandeerd kan worden.

• Productiviteit en betrouwbaarheid : onze inkjet printers kunnen met gemak hoge volumes afdrukken. Ze zijn ook betrouwbaar tijdens aanzienlijke hoge productie pieken. Door de betrouwbaarheid en productiviteit kunnen de printers continu tijdens de gehele duur van de conferentie desondanks de moeilijke omstandigheden waarin wordt afgedrukt (hitte, stof, vochtigheid) doorgaan.

In een veranderende wereld, beïnvloed door tal van klimaatveranderingen, is een printoplossing nog altijd van belang. Is het mogelijk productiviteit, betrouwbaarheid en milieubewustzijn te combineren? Ja, dat kunt u met een RISO printoplossing! Neem contact met ons op als u benieuwd bent over hoe RISO uw werkomgeving dynamischer, ecologisch verantwoord en productiever kan maken.