RISO officiële partner van de COP21

< RISO bij de Tour de France 2015
30/09/2015
Categorie: Evenementen

Als referentie op de markt voor professioneel drukwerk met respect voor het milieu is RISO er trots op een van de officiële partners te zijn van de COP21.

RISO zet zich in voor het klimaat als ondersteunende partner van de COP21, een evenement met wereldwijde uitstraling. Gezien onze inzet voor duurzame ontwikkeling zijn wij door de organisatoren van de COP21 geselecteerd om het reprocentrum van de conferentie uit te rusten met onze apparatuur. Wij stellen 8 ComColor X-Jet printers beschikbaar aan de organisatoren en deelnemers plus een technisch team van RISO, dat ter plaatse aanwezig zal zijn gedurende de hele conferentie. Onze apparatuur zal de klok rond worden gebruikt om in totaal meer dan 3 miljoen exemplaren te printen.

Ter herinnering, de 21e Conferentie van de Partijen bij het Raamverdrag van de Verenigde Naties inzake klimaatverandering (COP21) vindt plaats in Parijs van 30 november tot en met 11 december 2015. De doelstelling? Het bereiken van een internationaal klimaatakkoord om de opwarming van de aarde te beperken tot 2 °C. Gedurende deze drie weken van debatten zullen verschillende verdragen en akkoorden worden ondertekend door wereldleiders. Deze zullen worden afgedrukt met onze printoplossingen.