RISO Productie Print Innovatie Dag 2018

< RISO duurzaamheidsverslag 2017
26/02/2018
Categorie: Evenementen

Bent u opzoek naar een inkjet productie print machine met snelheden tot 160 pagina’s per minuut? Kom dan langs bij de RISO Productie Print Innovatie Dag op donderdag 15 maart!

RISO (in samenwerking met EFI/Fiery) nodigt alle geïnteresseerde uit om aan deze dag deel te nemen. Deze dag wordt georganiseerd als inloop demonstratie dag en u bent tussen 10:00 en 17:30 van harte welkom om langs te komen. De locatie van het evenement is The International Golf Club Amsterdam Airport.

Onze nieuwste productie print machines zullen de gehele dag draaien en aan u gepresenteerd worden zodat u de voordelen van de RISO Inkjet technologie kunt ervaren. Daarnaast, is er tijd om tijdens het nuttigen van een drankje en een hapje met onze productie print specialisten te spreken. Gedurende de dag is er ook de mogelijkheid om een balletje te slaan met een golf professional van de club. Als u hier aan mee wilt doen moet u wel sportschoenen meenemen!

Wij horen graag van u of u interesse heeft om langs te komen deze dag! De International Golf Club Amsterdam Airport is makkelijk te bereiken want het ligt langs de snelweg (A4) ter hoogte van Badhoevedorp. U kunt bij de club gratis parkeren. Graag uw aanwezigheid en het tijdstip van uw komst via dit formulier met ons communiceren.

Wij hopen u op donderdag 15 maart te mogen ontvangen bij de International Golf Club Amsterdam Airport.

Adres: Oude Haagseweg 200, 1171 PE Badhoevedorp