Een innovatief bedrijf

OP WEG NAAR DE IDEALE TECHNOLOGIE

De naam van de groep, « RISO KAGAKU » is niet zomaar gekozen, want « RISO » betekent in het Japans « ideaal » en « KAGAKU » betekent « technologie ». De zoektocht naar de ideale technologie wordt dagelijks voortgezet door ons Research & Development-team. Omdat onze werkwijze zich richt op de beheersing van alle fasen in het productieproces van onze apparatuur, kunnen wij u de beste service bieden.

Vandaag de dag is het niet meer genoeg om een “goed product” aan te bieden. Het is essentieel om ook rekening te houden met de problemen waar we mee te maken hebben. Wij zijn overtuigd van de noodzaak om verder te gaan dan het produceren van kwaliteitsproducten. Daarom inventariseren we regelmatig de behoeften van onze klanten en denken we na over toekomstige stappen. Onze printoplossingen zijn gebaseerd op werkelijk innovatieve ideeën.

INNOVATIE TOT UW DIENST

Onze benadering van technologie is niet hetzelfde als die van andere marktspelers en stelt ons in staat om printsystemen (kleurenprinters, digitale copyprinters) aan te bieden die zich onderscheiden door superieure prestaties. Onze innovatiecapaciteit is onze belangrijkste troef bij het behouden van onze positie als marktleider.

Wie een technologische voorsprong wil behouden, moet blijven innoveren. Daarom hebben we een volledig nieuwe printer ontworpen, gebaseerd op een fullcolour inkjet-printsysteem. Deze zogenaamd FORCEJET-technologie is geïntegreerd in ons nieuwe ComColor FW-assortiment. Zo konden we de snelste kleurenprinter ter wereld ontwikkelen met de laagste verbruikskosten.

Dankzij onze laatste innovaties op het gebied van printen op zeer hoge snelheid, kunt u beschikken over apparatuur die een extreem hoge productie garandeert. Onze oplossingen zijn ontworpen om uw documenten tot leven te wekken, zonder overbodige franje maar met optimale prestaties en functionaliteiten. Zo bieden we nieuwe perspectieven voor uw communicatie.