Over de RISO Groep

RISO: EEN GROTE SPELER OP DE PRINTERMARKT

Het Japanse concern RISO KAGAKU Corporation is opgericht in 1946 en houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van afdruksystemen. Al snel werd RISO marktleider op het gebied van copyprinters en vandaag de dag is het concern een grote speler op de printermarkt. De groep is genoteerd aan de beurs van Tokio en heeft vestigingen over de hele wereld.

Omdat we van oorsprong een inktfabrikant zijn, beschikken we over een uitgebreide en diepgaande kennis van onze technologieën. Onze expertise reikt verder dan alleen het fabriceren van printers en copyprinters. We produceren tevens onze eigen verbruiksartikelen.

Download hier de Corporate brochure

KLANTEN EN PARTNERS

Om onze professionele klanten een perfecte service te bieden, zijn wij in meer dan 190 landen vertegenwoordigd. Op deze manier kunnen we met al onze relaties een goede vertrouwensband opbouwen.

Bij ieder project betrekken wij zowel onze klanten als leveranciers bij onze werkwijze. Na het in kaart brengen van hun behoeften, gaan wij op zoek naar de meest innovatieve manier om eraan tegemoet te komen. Zo komen we voor iedere afzonderlijke klant tot een oplossing op maat.  

 

WAARDEN & BETROKKENHEID

Het hele jaar door nemen we deel aan evenementen georganiseerd door of voor onze klanten. Dankzij deze ontmoetingen kunnen we ideeën uitwisselen en nagaan in hoeverre ons aanbod tegemoet komt aan de behoeften in de markt en daarop inspelen. Betrokkenheid bij onze klanten is voor RISO fundamenteel.

Omdat onze activiteiten sterk gebaseerd zijn op de waarden veeleisendheid en ethiek, zijn we ook betrokken bij het verspreiden van kennis. Dat doen we via onze stichting RISO EDUCATIONAL FOUNDATION, die zich inzet voor de verbetering van de kwaliteit van het openbare onderwijs in Japan. Daarnaast dragen we bij aan de ontwikkeling van communicatie in de wereld en stimuleren we het uitwisselen van ideeën.

BEKIJK DE BEDRIJFSFILM VAN RISO