Werken bij RISO

DE RISO-MENTALITEIT

Bent u op zoek naar een baan met betekenis? Vindt u het belangrijk om zich te ontplooien, zich nuttig te voelen, te slagen en de kans te krijgen om uw verschillende talenten in te zetten om dat allemaal waar te maken ?

Wanneer u bij RISO komt werken, dan komt u in contact met klanten die uw werk betekenis geven. In uw functie bent u gemotiveerd omdat u een beroep moet doen op uiteenlopende competenties.

U werkt aan het contact met organisaties die u verrijken vanwege hun diversiteit (onderwijs, non-profit, bedrijfsleven, overheid, vakbonden, etc.).

U zet zich in met passie en doet een beroep op alle kwaliteiten die daarbij gevraagd worden. U beschikt over nauwgezetheid, analytisch vermogen en aanpassingsvermogen, evenals een stevige dosis enthousiasme. U komt volledig tot ontplooiing in uw werk.


Passie en enthousiasme

Deel uitmaken van het RISO-team, dat is onderdeel zijn van een onderneming die zich onderscheidt. Het succes en de sterke groei van RISO in de laatste jaren zijn het resultaat van ieders inzet, en van een ambitieuze en wilskrachtige directie.


Excellentie en progressie

Wij rusten niet op onze lauweren. We hebben een cultuur die gericht is op resultaat en klanttevredenheid, en we proberen onszelf voortdurend te overtreffen. We weten dat er op ieder gebied altijd vooruitgang te boeken valt.

Door te luisteren naar de klant en ons vervolgens de problemen eigen te maken, kunnen we steeds hoogwaardigere oplossingen ontwikkelen, niet alleen op technologisch gebied, maar ook met het oog op het milieu. Onze deskundigheid is ook gebaseerd op het talent van onze werknemers, die allemaal een stem hebben om suggesties te doen voor verbeteringen.


Nauwgezetheid en discipline

Naast enthousiasme is ons succes ook gebaseerd op onze nauwgezetheid en onze discipline. Deze waarden zijn nodig om efficiënt te zijn, om goede relaties te onderhouden met onze werknemers en om het vertrouwen van onze klanten te verdienen.

 

Actuele vacatures

Recruitment

Recruitment
Uw bestanden mogen niet groter zijn dan 4 MB.
Data protection