Eenvoudig

OPTIMALE PRESTATIES

Wij zijn ons terdege bewust dat snel en efficiënt printen vandaag de dag een vereiste is en u elke dag opnieuw voor de uitdaging staat kwalitatief hoogstaande documenten op te leveren.

RISO gaat graag met u de uitdaging aan.

Dankzij onze laatste innovaties op het gebied van printen op hoge snelheid, kunt u beschikken over zeer productieve apparatuur. Met RISO is printen op het laatste moment geen enkel probleem. Het printen van 600 exemplaren van een document neemt namelijk slechts iets meer dan 4 minuten in beslag. Bij gebruik van 85g/m²-papier

ZORGELOOS GEBRUIK

Omdat we de gebruiksvriendelijkheid van onze printers zeer belangrijk vinden stellen we alles in het werk om te garanderen dat u onze apparatuur zorgeloos kunt gebruiken.

Onze betrouwbare printers maken gebruik van een koud printproces, hebben een lineaire papierdoorvoer en een beperkt aantal bewegende delen, waardoor er slechts weinig storingen voorkomen.

Ook grote hoeveelheden drukwerk, of het nu gaat om 10.000 of 200.000 pagina's per maand, kunt u eenvoudig met onze printers uitvoeren.

GA VOOR GEMAK

Printfaciliteiten in scholen, overheidsinstellingen, verenigingen of bedrijven moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom heeft RISO afdruksystemen ontworpen die zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Voor het best mogelijke verbruiksbeheer en het preventieve onderhoud van uw printapparatuur profiteert u bij elke printer van het RISO iQuality System. Dit systeem biedt u een groot aantal voordelen, waaronder:

  • de garantie van een optimale afdrukkwaliteit
  • een waarschuwing bij bedieningsfouten
  • een waarschuwing bij het opraken van inkt en/of masters
  • minder papierverspilling

Dankzij het Color Universal Design (CUD), zijn de oplichtende kleuren en symbolen op het bedieningspaneel van de RISO-apparatuur ook goed zichtbaar voor slechtzienden.