Zuinig

BEHEERS UW BUDGET

Sinds onze oprichting vormt de kern van onze activiteiten het ontwikkelen van speciale digitale printtechnologieën die gericht zijn op productie tegen de laagste kosten. In combinatie met onze expertise op het gebied van inktproductie en met onze kennis van alle productiefasen, leveren onze technologieën printsystemen op die snel, eenvoudig, betrouwbaar en zuinig zijn. Dat maakt onze printoplossingen uniek in hun soort.

Innoveren betekent voor ons dat we u concrete oplossingen bieden waar u elke dag van profiteert, ongeacht de toepassing en de hoeveelheden, en binnen de grenzen van uw eigen budget.

DE LAAGSTE PRIJS PER KOPIE OP DE MARKT

Met onze printapparatuur bieden we u het middel bij uitstek om uw documenten te optimaliseren en ze breder te verspreiden. U kunt bij ons printoplossingen kiezen die aan uw behoeften voldoen, terwijl u tegelijkertijd de kosten moeiteloos in de hand houdt. Dankzij onze technologieën profiteert u namelijk van de laagste kosten per kopie op de markt. Op basis van de geconstateerde gemiddelde kopieprijs op de markt voor kleurenprinters met handmatige invoer en een snelheid van meer dan 50 ppm (exclusief apparatuur kosten)

Onze unieke printoplossingen zijn speciaal ontworpen om uw documenten tot leven te wekken, zonder overbodige franje maar met optimale prestaties en functionaliteiten. Zo bieden de oplossingen van RISO nieuwe perspectieven voor uw communicatie.

UW DOCUMENTEN WORDEN...


+ creatiever

+ aantrekkelijker

+ doeltreffender