Drums en inkt

Het gebruik van kleur is tegenwoordig noodzakelijk om opvallende documenten te creëren. Dankzij de drums en sneldrogende inkt van RISO benut u de volledige mogelijkheden van uw RISO-copyprinter. Vind de kleuren die bij u passen en durf kleurrijk te zijn !

Metallic gouden inkt

Print uw toepassingen met de nieuwe metallic gouden inkt van RISO. Hiermee geeft u drukwerk zoals uitnodigingen, certificaten, flyers en tal van andere toepassingen een elegant tintje.

Deze metallic gouden inkt is compatibel met de copyprinters van de ranges ME, SE, RZ, MZ en EZ.

RISO-KLEURENDRUM

Door simpelweg een tweede drum toe te voegen, heeft u toegang tot de wereld van afdrukken in kleur. Alle RISO-copyprinters (met uitzondering van de KS-modellen voor de niet-EU-markten) beschikken over verwisselbare drums en bieden u dus de mogelijkheid om extra kleuren toe te voegen aan uw documenten.

Van notitieblokken met kopteksten tot het toevoegen van logo's aan uw presentaties: afdrukken in kleur verbetert de uitstraling en impact van uw documenten aanzienlijk. Het is heel eenvoudig en u zult zich afvragen waarom u het niet eerder heeft gedaan.

KLEURENINKT

Om uw communicatie te verbeteren, biedt RISO u 19 standaardkleuren en nog eens 50 extra kleuren. En als u een speciale kleur wilt hebben, dan kunnen we voor u ook kleuren op maat maken. Zo heeft u een onbeperkte keuze aan kleuren en beschikt u over alle middelen voor succesvol afdrukken in kleur !