Netwerkverbindingen

Met de aansluitmogelijkheden van RISO kunt u uw copyprinter eenvoudig op uw pc of netwerk aansluiten. Zo kunt u uw apparatuur perfect beheren en uw productiviteit vergroten.

PRINTERAANSLUITINGEN

Met de printerinterface van RISO kunt u het gebruik van uw copyprinter nog meer verbeteren omdat u bestanden direct vanaf uw pc kunt versturen. Zo bereikt u een hogere productiviteit (met een apparaat dat beter is geïntegreerd in uw systeemomgeving) en een betere afdrukkwaliteit van al uw documenten.

NETWERKVERBINDING

Het installeren van de netwerkinterface is één van de meest voorkomende upgrades van RISO-printers. Met deze eenvoudige upgrade kunnen RISO-copyprinters direct worden aangesloten op het netwerk van uw organisatie. Al uw werknemers profiteren zo dus van de hoge doorvoersnelheid, lage kosten en betrouwbaarheid.

De netwerkinterface vergroot de veelzijdigheid in het gebruik van uw afdrukapparatuur, die al zeer flexibel in het gebruik is. Zo stelt u uw personeel in staat om bij iedere afdruktaak kosten te besparen en tijd te winnen.

POSTSCRIPT IS300C RIP

PostScript is een paginabeschrijvingstaal die is ontwikkeld door Adobe. Met de IS300C-RIP kunnen deze postscriptpagina's worden omgezet in bitmapafbeeldingen die geschikt zijn voor uw printer. Zo kunt u documenten afdrukken die zijn gemaakt met software als PhotoshopTM, InDesignTM, etc.