Papierverwerking

Wilt u grote hoeveelheden documenten printen zonder tijd te verliezen? Wilt u dat uw afdrukken meteen gesorteerd, gebundeld of geniet worden? RISO biedt u accessoires die speciaal ontwikkeld zijn voor de verdere verwerking van uw afdrukken.

Envelope feeder

Met de DigiFeed envelope feeder van RISO breidt u de mogelijkheden uit van uw copyprinter. Hiermee print u zonder onderbreking op couverteerenveloppen in DL-formaat. Dit accessoire heeft een capaciteit van 500 enveloppen. U kunt het bijvullen zonder het printen te onderbreken: een belangrijk pluspunt om continu te printen.

AUTOMATISCHE DOCUMENTINVOER EN JOB SEPARATOR

Als u vaak documenten kopieert met uw RISO-copyprinter, dan kan een automatische documentinvoer (ADF) uw productiviteit nog verder verbeteren. In plaats van alle vellen apart in te voeren, kunt u met de automatische documentinvoer van RISO automatisch tot 50 pagina's invoeren, met een afdruksnelheid van maximaal 130 ppm. Dankzij deze prestaties wint u tijd, die u kunt gebruiken voor andere werkzaamheden.

Dankzij de snelheid en afdrukcapaciteit van RISO-copyprinters kunt u grote aantallen documenten afdrukken. Een RISO-apparaat kan meer dan 10.000 pagina's per uur verwerken.

De job separator kan elke groep documenten markeren met een identificatieband. Zo kan uw personeel eenvoudig zien welke afdruktaken klaar zijn. Dit onderdeel is vooral handig wanneer het apparaat verbonden is met een netwerk.

AFWERKAPPARATUUR

Dankzij de ongelooflijke betrouwbaarheid en de zeer hoge snelheid van een digitale RISO-printer, zult u hem willen gebruiken bij alle activiteiten van uw bedrijf. Met de afwerkapparatuur van RISO kunt u alle fasen na het afdrukken verbeteren.

Om het beste afwerksysteem en het meest uitgebreide palet aan opties voor uw RISO-printer te kunnen garanderen, hebben we samengewerkt met gespecialiseerde fabrikanten in verschillende Europese landen.

Onze opties bestaan uit vergaarmachines, sorteermachines, nietmachines en nog vele andere oplossingen die zijn ontwikkeld om uw werk te vergemakkelijken en de postproductie van de RISO-apparatuur in uw organisatie te verbeteren. Het assortiment verschilt per land. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke leverancier.