Een betrouwbare technologie

EEN KRACHTIGE PRINTTECHNIEK

De technologie van de RISO-copyprinters, ook wel «Risograaf» genoemd, kenmerkt zich door zijn buitengewone betrouwbaarheid. Onze apparaten beschikken over meerdere drums en een master en stellen u in staat om identieke series documenten te printen of te kopiëren.

Om een afbeelding te creëren ontvangt de copyprinter gegevens via een pc of vanaf een papieren origineel. De gegevens worden gedigitaliseerd en zo wordt er een master gecreëerd. Wanneer hij om de drum van uw RISO-copyprinter gerold wordt, wordt hij ook geperforeerd zodat de inkt alleen op de gewenste plekken terechtkomt.

KIES VOOR COMFORT EN EENVOUD

Niet alleen werkt uw copyprinter eenvoudig, ook in het gebruik is hij zeer gemakkelijk. De drum van het apparaat kan bijvoorbeeld op elk gewenst moment binnen enkele seconden worden vervangen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw documenten in een andere kleur te printen. Bovendien is de RISO-copyprinterinkt niet vloeibaar maar heeft de vorm van een pasta, dus u krijgt geen vuile handen bij het vervangen van de drum.

Met vijf maal minder onderdelen dan een kopieerapparaat en dankzij een technologie waar geen hitte aan te pas komt, staan de copyprinters van RISO garant voor betrouwbaarheid, eenvoud en comfort. U kunt kopiëren en printen op verschillende soorten papier van verschillende grammages, en dat alles razendsnel.