SF 5030EII

Een oplossing binnen ieders bereik!

Hoe wilt u uw afdrukopdrachten optimaliseren? Wilt u kosten besparen? Een snellere afdruksnelheid? Een hogere beeldkwaliteit?

De SF 5030EII duplicator biedt u lagere operationele kosten met een hogere printsnelheid. Hierdoor kunt u uw productiviteit verhogen en uw uitgaven verminderen. De productie van hoge hoeveelheden kunnen dus beter beheert worden en verschillende toepassingen (formulieren, schema's, flyers, posters, enz.) kunnen eenvoudig afgedrukt worden.

De veelzijdigheid en betaalbaarheid van de SF 5030EII-duplicator maakt het de ideale oplossing voor een breed scala aan afdruktaken. U kunt in slechts 8 minuten tot 1000 pagina's afdrukken!

Verbeterde beveiliging en gebruikersbeheer

  • De SF 5030EII heeft een breed scala aan functies om persoonlijke gegevens te beschermen, de discretie van documenten te waarborgen en te veel of onbevoegd gebruik te voorkomen. Na het afdrukken blijft de master op de drum staan en kunnen extra exemplaren gemakkelijk worden afgedrukt. Wanneer u de "vertrouwelijke" modus activeert, wordt de master vernietigd om de vertrouwelijkheid van uw document te behouden.
  • Met de gebruikersbeheerfunctie kunt u sessies voor elke individuele gebruiker aanmaken, evenals beperkingen en gebruiksbeperkingen instellen. U kunt gebruiksverslagen voor uw digitale duplicator maken met behulp van de functie "teller lezen".

SF 5030: gekozen als meest voortreffelijke duplicator door Buyers Laboratory LLC

De RISO SF 5030 ontving in 2017 van BLI, de onderscheiding van meest “Outstanding Digital Duplicator”. Het Buyers Laboratory (BLI), is dé toonaangevende onafhankelijke leverancier van betrouwbare informatie en analyses in de imaging-industrie. Het lab onderzoekt de sterke en zwakke punten van producten om kopers te helpen bij hun besluitvorming.

Bij het testen van 50.000 afdrukken waren er 0 storingen. Dit betekent een resultaat van 100% betrouwbaarheid. De uitgebreide testen door BLI hebben dus aangetoond dat de SF 5030 Duplicator zeer betrouwbaar is.

Hoofdkenmerken

  • Afdruksnelheid: tot 130 ppm
  • Afdrukformaat: A4
  • De print beeldresolutie: 300 dpi x 600 dpi
  • Scanresolutie: 600 dpi x 600 dpi
  • Papiergrammage: 46 gsm - 157 gsm
  • Afdrukken vanaf een USB-stick
  • RISO iQuality SystemTM