Gebruikersinstellingen

Om het gebruik van uw ComColor X-Jet-apparatuur te controleren, kunt u toegangscodes aanmaken. Ook kunt u dankzij de functie tellerrapport op de hoogte blijven van het aantal kopieën en afdrukken. Deze twee functies zijn standaard beschikbaar op uw apparaat.

Wilt u nog verder gaan, dan heeft RISO aanvullende gebruikersbeheerfuncties om eenvoudig de toegang tot uw digitale printer te beheren.

Kaartlezer

De multifunctionele printers van RISO zijn ontworpen om kosten te besparen en de productiviteit binnen organisaties te verbeteren. Toch blijft het moeilijk om aan de verschillende afdelingen van een organisatie een afdrukbudget toe te kennen.

Dankzij de kaartlezer Optioneel kunt u in alle rust de toegang tot uw ComColor X-Jet printer beheren. Aan iedere werknemer kent u in alle eenvoud specifieke gebruikersrechten toe. De RISO-kaartlezer stelt u in staat om niet alleen de toegang tot uw kleurenprinter te controleren, maar ook om de verspilling van inkt en papier te reduceren. De kaartlezer kan dienen als aanvullende functie naast de bestaande gebruikersbeheerfuncties van de RISO-apparatuur. 

Met deze praktische, economische en ecologische RISO-oplossing, brengen wij u weer een stap dichter bij een optimale printoplossing.

PaperCut-oplossing

Om het gebruik van uw printapparatuur verder te optimaliseren, biedt RISO u een aanvullende gebruikersbeheeroplossing: PaperCut Optioneel.

PaperCut is een printserver waarmee u de toegang tot uw multifunctionele printers, en de kosten of opbrengsten van uw geprinte pagina's kunt beheren.

Met deze tool kunt u aan elke werknemer individueel beperkingen toekennen. U kunt zelf de apparaten kiezen waarvoor dit geldt. Het printbudget wordt afgetrokken van het quotum van de gebruiker, ongeacht het randapparaat dat wordt gebruikt.