Papierverwerking

Papierbeheer kan soms problemen opleveren, vooral wanneer er grote hoeveelheden moeten worden geprint. Om uw printopdrachten te scheiden en te sorteren, enveloppen af te drukken of om uw documenten te nieten, te vouwen of te perforeren, heeft RISO een uitgebreid assortiment accessoires.

Envelope feeder

Gecombineerd met de FORCEJETTM technologie is de DigiFeed envelope feeder van RISO de ideale oplossing om op efficiënte wijze in zwart-wit en in kleur te printen op couverteerenveloppen in DL-formaat. Dit accessoire heeft een capaciteit van 500 enveloppen en kan op elk gewenst moment worden bijgevuld zonder uw productie te onderbreken.

Opvanglade voor 1.000 vellen en enveloppen

Gebruik voor uw grootste printopdrachten de opvanglade voor 1.000 vellen en enveloppen Optioneel. van RISO. Zo kunt u documenten ononderbroken printen en hiermee tijd winnen.

Voor het printen van enveloppen is deze accessoire onmisbaar want alleen op deze manier is een lineaire doorvoer van het papier mogelijk en komen de klepjes tijdens het printen niet vast te zitten. Aangezien de apparatuur gebaseerd is op een koud printproces, kunnen er ook vensterenveloppen mee worden geprint.