Een gecontroleerd gebruik

CONTROLE OVER DE TOEGANG TOT UW PRINTER

Gecontroleerde toegang per gebruiker

De beheerder kan de toegang tot de verschillende functies van de printer per gebruiker beperken met behulp van persoonlijke toegangscodes of een Optioneel. systeem met identificatiekaarten.

Gebruikersbeheer

Met de geïntegreerde RISO-software kan de systeembeheerder het gebruik van de printer door elke gebruiker controleren en analyseren. Zo beheert u uw activiteiten op doeltreffende wijze en kan de printer eenvoudig door meerdere afdelingen worden gedeeld.

VERTROUWELIJKE DOCUMENTEN VEILIG AFDRUKKEN

Om vertrouwelijke documenten te beschermen tegen nieuwsgierige blikken, ook tijdens het printen, kunt u ze tijdens het verzenden naar de printer afschermen met een geheime code van maximaal acht cijfers. Vervolgens voert u de code in op het bedieningspaneel om uw werk meteen te printen. Het krijgt voorrang op de taken die in het geheugen van de printer in de wacht staan.

 

SPECIALE FUNCTIES VOOR HET BEHEERSEN VAN UW BUDGET

Met de laagste kopieprijs van de markt Op basis van de geconstateerde gemiddelde kopieprijs op de markt voor kleurenprinters met handmatige invoer en een snelheid van meer dan 50 ppm (exclusief apparaatkosten)., kunt u dankzij de ComColor FW-printers profiteren van kleurenafdrukken tegen lagere kosten. Met aantrekkelijkere documenten maakt u u uw communicatie creatiever en effectiever.

Om uw budget nog beter te beheren, beschikt de ComColor FW-printer over speciale functies waarmee u kunt besparen.

Voorkom misbruik met beperkte toegang en bespaar geld

Met behulp van toegangscodes kan de systeembeheerder het gebruik van kleur al dan niet toestaan. Zo kunt u het aantal kopieën en/of afdrukken in zwart-wit en/of kleur beperken (krediet toewijzen aan gebruikers).

Boek elke pagina af op de juiste prijs

Dankzij de automatische kleurmodus, die de aan- of afwezigheid van kleur in een document opmerkt, wordt elke pagina tegen het juiste tarief verwerkt.

Bespaar energie met de automatische standby-functie

Het touchscreen schakelt zichzelf na een door de gebruiker ingestelde tijd uit en gaat weer aan zodra u het aanraakt. Ook gaat de printer na een bepaalde tijd op standby. Uw apparatuur is altijd meteen klaar voor gebruik, maar verbruikt minder energie.