Veelzijdig inzetbaar

AFDRUKKEN, KOPIËREN EN DIGITALISEREN

Transformeer uw printer in een A3-kopieermachine en -kleurenscanner

Door een kleurenscanner Optioneel toe te voegen, heeft u toegang tot meer functionaliteiten.

  • U kopieert eenvoudig documenten.
  • U digitaliseert uw documenten en slaat ze op in het geheugen van de printer voor later gebruik. U kunt vervolgens zelf kiezen of u ze overzet op uw computer, opslaat op een usb-stick of direct via e-mail verstuurt.
  • Het is zo gebeurd: uw scanner kan digitaliseren met een snelheid van 50 ppm en heeft een capaciteit van 100 vellen (of 500 vellen met de functie “Scan & Pause”).

Originelen van verschillende afmetingen digitaliseren

Om één document samen te stellen met originelen van verschillende afmetingen, gebruikt u de bijbehorende functie die u hierbij automatisch assisteert.

Digitaliseer zelfs de omvangrijkste documenten

Bij originelen met te veel pagina's voor de automatische lader (100 vellen) kunt u met de “Scan & Pause”-functie uw document in delen laden, tot maximaal 500 vellen (oftewel 1.000 dubbelzijdige pagina's).

Boeken digitaliseren

Het digitaliseren van boeken of tijdschriften gaat heel snel. Dankzij de functie 'boekschaduw bewerken' kunt u de schaduw van de bindrug wissen. Zo krijgt u een zeer duidelijk resultaat.

Documenten opslaan

Dankzij de GDI-aansluiting waarmee de RISO-apparatuur is uitgerust kunt u uw documenten op uw apparaat opslaan. Wanneer u ze heeft opgeslagen op de harde schijf van het apparaat, blijven documenten dus beschikbaar voor latere klussen.

Extra kopieën op aanvraag

Uw laatste taak wordt opgeslagen in het geheugen zodat u er later extra kopieën van kunt uitdraaien, mocht dat nodig zijn. In verband met geheimhouding kan deze functie worden uitgeschakeld.

 

STUUR MET UW VINGERTOPPEN EN LAAT U LEIDEN

Lcd-kleurentouchscreen

Met uw vingertoppen stuurt u alle handelingen met het grootste gemak aan via een groot lcd-touchscreen van 21,5 cm. De intuïtieve bediening voelt direct vertrouwd aan.

Directe toegang tot het keuzemenu

Via het touchscreen heeft u rechtstreeks toegang tot alle belangrijke functies. En door sneltoetsen te creëren voor veelgebruikte functies bespaart u veel tijd !

Standaardinstellingen voor terugkerende taken

Sla de instellingen van vaak terugkerende toepassingen op en start uw volgende afdruktaak met één druk op de knop, zonder instellingen te hoeven wijzigen.

Persoonlijke instellingen voor elke gebruiker

Dankzij de gebruikerstoegangscodes kunt u het touchscreen aan uw eigen wensen aanpassen met de meestgebruikte functies. Zo gaat het de volgende keer nog sneller.

Stop en hervat het afdrukken wanneer u wilt

Door middel van de onderbrekingsfunctie van het printen kunt u een grote opdracht stoppen om een paar kopieën te maken, zonder te wachten. Het werk gaat niet verloren, en u kunt het printen van het originele document heel eenvoudig hervatten !

In een handomdraai een inktcartridge vervangen

Weg met vuile handen en de angst voor het vervangen van de inktcartridge ! De binnenkant van de printer is gemakkelijk bereikbaar via de twee deurtjes aan de voorkant.