ComColor FW5000

90 pagina's per minuut, in zwart-wit en kleur
Afdrukformaat - A4

Een ecologisch verantwoorde keuze- FORCEJET™ technologie

Als het gaat om milieuvriendelijkheid, geeft de ComColor FW serie de toon aan op de markt.

Met de FORCEJETTM technologie is een hoge printsnelheid gegarandeerd, wordt het energieverbruik van de apparatuur aanzienlijk teruggebracht en wordt de luchtkwaliteit op de werkplek beschermd.

Tien keer zo hoge productiviteit

Win aan autonomie

De responsiviteit van de ComColor FW5000 biedt u een grote flexibiliteit met printing on-demand in kleur op basis van uw behoeften. Met deze printoplossing hoeft u geen voorraad van honderden voor geprinte documenten aan te houden. Zo bespaart u ruimte!

Door de productie van uw documenten in eigen huis te halen, kunt u op het laatste moment gewenste wijzigingen aanbrengen zonder afhankelijk te zijn van een externe leverancier. Zo wint u aan autonomie en maakt u optimaal gebruik van uw tijd door de doorlooptijden te verkorten. Wat u ook zult waarderen, is het compacte vloeroppervlak. Ideaal als de ruimte beperkt is.

Produceer gemakkelijk drukwerk

De ComColor FW is intuïtief en ergonomisch. Hij is zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen en vergt geen speciale vaardigheden om te kunnen profiteren van al zijn mogelijkheden.

De interface van zijn kantelbare touchscreen is ontworpen om u maximaal gebruikscomfort te bieden met het speelse gemak van pictogrammen die geïnspireerd zijn op tablets en smartphones. U kunt ze ordenen zoals u wilt. Zo hebt u snel toegang tot de functionaliteiten die u het meest gebruikt.

Om uw documenten te printen, hebt u keuze uit verschillende mogelijkheden: vanaf uw computer (die via het netwerk verbonden is met de ComColor FW), vanaf een USB-stick (die u rechtstreeks aansluit op de printer) of vanuit de RISO Print-S mobiele app.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Hoogvolume printen op hoge snelheid vereist een heavy-duty en duurzame machine. De ComColor FW5000 biedt de benodigde robuustheid om miljoenen pagina’s te kunnen printen.

ComColor Express RS1100C

De RS1100C is een controller die door RISO ontwikkeld is om de efficiëntie van de ComColor FW met extra parameters te verbeteren.

Werken met aangepaste afdrukbestanden, Hot Folders, het afdrukken en vormgeven van subassemblages of het beheren van kleurprofielen zijn slechts enkele van de vele functies van de RS1100C controller.

Raadpleeg de RS1100C-brochure voor meer informatie.