ComColor FW5230

120 pagina's per minuut, in zwart-wit en kleur
Afdrukformaat tot A3+

De krachttoeren van koude inkjet

Bij professionele digitale drukwerkproductie zijn betrouwbaarheid en productiviteit moeilijk te verenigen.

Niet zo bij RISO. Ruim tien jaar geleden was RISO de eerste fabrikant die inzette op inkjetprinten met hoge prestaties als ontwikkelaar van FORCEJETTM: een uniek koud printprocedé dat betrouwbaarheid, productiviteit en kostenbeheersing weet te combineren.

Tien keer zo hoge productiviteit

Win aan autonomie

De responsiviteit van de ComColor FW5230 biedt u een grote flexibiliteit met printing on-demand in kleur op basis van uw behoeften. Met deze printoplossing hoeft u geen voorraad van honderden voor geprinte documenten aan te houden. Zo bespaart u ruimte!

Door de productie van uw documenten in eigen huis te halen, kunt u op het laatste moment gewenste wijzigingen aanbrengen zonder afhankelijk te zijn van een externe leverancier. Zo wint u aan autonomie en maakt u optimaal gebruik van uw tijd door de doorlooptijden te verkorten. Wat u ook zult waarderen, is het compacte vloeroppervlak. Ideaal als de ruimte beperkt is.

Een printer die door het BLI laboratory gecertificeerd is

Na 50 dagen testen is de ComColor FW5230 printer door Buyers Laboratory LLC (BLI) als "zeer betrouwbaar product" gecertificeerd.

[ Resultaat: betrouwbaarheid van 99,999 % ] 

De ComColor FW5230 is getest in omstandigheden die vergelijkbaar zijn met 8-urige werkdagen in een MKB omgeving. Er is in de test omgeving gebruik gemaakt van een variabel schema dat een combinatie van verschillende documenten in verschillende formaten (duplex, simplex) test. Ook is er rekening gehouden met kort, gemiddeld en lang gebruik van de printer met een alternerend cycli en gebruik van pauzes.

Breid uw mogelijkheden uit

Produceer diverse toepassingen zelf: administratieve documenten, rapporten, presentaties, boekjes, flyers, affiches, briefpapier, facturen, loonstroken, enveloppen.

Produceer gemakkelijk drukwerk

De ComColor FW is intuïtief en ergonomisch. Hij is zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen en vergt geen speciale vaardigheden om te kunnen profiteren van al zijn mogelijkheden.

De interface van zijn kantelbare touchscreen is ontworpen om u maximaal gebruikscomfort te bieden met het speelse gemak van pictogrammen die geïnspireerd zijn op tablets en smartphones. U kunt ze ordenen zoals u wilt. Zo hebt u snel toegang tot de functionaliteiten die u het meest gebruikt.

Om uw documenten te printen, hebt u keuze uit verschillende mogelijkheden: vanaf uw computer (die via het netwerk verbonden is met de ComColor FW), vanaf een USB-stick (die u rechtstreeks aansluit op de printer) of vanuit de RISO Print-S mobiele app.

ComColor Express RS1100C

De RS1100C is een controller die door RISO ontwikkeld is om de efficiëntie van de ComColor FW met extra parameters te verbeteren.

Werken met aangepaste afdrukbestanden, Hot Folders, het afdrukken en vormgeven van subassemblages of het beheren van kleurprofielen zijn slechts enkele van de vele functies van de RS1100C controller.

Raadpleeg de RS1100C-brochure voor meer informatie.