Concept en eigenschappen

De Perfect Binder van RISO is een 3-in-1 systeem voor het printen, afwerken en inbinden van al uw werk. Technologie en veelzijdigheid worden erin gecombineerd. De inbind afwerkingsmodule wordt bevestigd achter een ComColor GD printsysteem. Het is mogelijk beide technologieën samen of afzonderlijk te gebruiken. 

In alle eenvoud printen en inbinden

Dankzij de Perfect Binder is de productie van handleidingen en ingebonden boeken van hoge kwaliteit mogelijk:

  • Realiseer print- en inbindwerk op slechts één apparaat.
  • Print naar vraag en verlaag zo voorraad en opslagkosten.
  • Profiteer van een aantrekkelijke prijs per afdruk voor zwart-wit en kleur.
  • Win aan productiviteit door de hoge printsnelheid.
  • Produceer boeken tot maar liefst 30 mm dik.

Voor wie niet meer offline wil inbinden, heeft de Perfect Binder een gebruiksvriendelijke software waarmee opdrachten direct vanaf de computer kunnen worden beheerd. 

Belangrijkste eigenschappen

  • Perfect inbinden: dankzij de inbindtechniek van de Perfect Binder kunnen handleidingen tot maar liefst 30 mm worden gebundeld. Een conventioneel niet systeem reikt niet verder dan 10 mm.
  • Snel en ecologisch trimmen: print- en inbindoplossingen op de huidige markt hebben gemiddeld 3 minuten nodig om elk document te voltooien. Deze RISO oplossing behalve ecologisch ook sneller aangezien alleen het omslag op maat wordt bijgesneden.
  • Betrouwbaar en efficiënt: de Perfect Binder combineert de voordelen van de ComColor GD printer met een inbind afwerkingsmodule. Hierdoor profiteert u van twee technologieën ineen en kunt u met  gemak boekjes tegelijkertijd printen en inbinden.

COMMUNICATIE IN ZWART-WIT EN KLEUR

Door middel van kleur verbetert u de leesbaarheid van uw documenten en kunt u op een effectievere manier communiceren. Dit terwijl u tegelijkertijd uw budget beheerst door zowel te kopiëren als printen tegen lagere kosten!

Met de RISO technologie, uniek op de huidige markt, kan met dezelfde printsnelheid zowel in kleur en zwart-wit als enkel- en dubbelzijdig worden geprint.

VERLAAG PRODUCTIEKOSTEN

Een aantrekkelijk prijs per afdruk in combinatie met een geautomatiseerd online systeem maakt dat u uw productiviteit drastisch kunt verhogen en tegelijkertijd uw kosten kunt verlagen. Uitbesteden is niet langer noodzakelijk.