Een verantwoorde keuze

HET ECOLOGISCHE CONCEPT VAN RISO, ZUINIG EN MILIEUVRIENDELIJK

RISO zet zich sinds jaar en dag in voor duurzame ontwikkeling. De afdrukapparatuur van RISO is ontworpen en geproduceerd volgens processen en een ethiek die volledig voldoen aan de geldende milieunormen. Ze zijn bijna 100% herbruikbaar en gebruiken een koude afdruktechniek, die minder broeikasgassen uitstoot dan elektrofotografische afdruktechnologieën.

Meer besparingen

De koude afdruktechniek van RISO en de zuinige inkjettechnologie vertalen zich in productiekosten die voor u interessant zijn. Bovendien werken de apparaten van RISO dankzij hun hoge afdruksnelheid zeer snel. Dat heeft invloed op uw elektriciteitsverbruik en levert u dus lagere energierekeningen op.

Duurzamer

RISO-apparaten zijn milieuvriendelijk, omdat ze minder CO2 uitstoten. Bovendien stoten ze geen ozon uit, waardoor ze de ruimte niet vervuilen en u in een schone omgeving kunt werken, zonder airconditioning of afzuiging.

VOOR VERANTWOORDE PRESTATIES

Als u de bescherming van het milieu belangrijk vindt - en wie vindt dat niet? - dan vindt u het dus ook belangrijk om bij iedere investering rekening te houden met het milieu. U kijkt dus naar echt milieuvriendelijke oplossingen, die des te interessanter zijn omdat ze ook nog eens zuinig zijn.