Grotere flexibiliteit

OM GROTE KLUSSEN NET ZO DOELTREFFEND AF TE HANDELEN ALS KLEINE OPDRACHTEN

Zonder veelzijdig te zijn kunt u uw werk niet uitoefenen. U moet verschillende soorten klussen kunnen afhandelen, al naar gelang de klantbehoeften: grote hoeveelheden afdrukken, kleinere series, pagina's opnieuw afdrukken – en moeiteloos van het ene op het andere kunnen overstappen. En uiteraard moet u in alle gevallen uiterst doeltreffend zijn. Uw afdrukapparatuur moet u dus de flexibiliteit kunnen bieden om aan alle aanvragen te kunnen voldoen, met dezelfde onberispelijke kwaliteit en proactiviteit.

DE COMCOLOR X-JET PRO-SERIE VAN RISO: FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT

De afdrukapparatuur van RISO is ontworpen voor het uitvoeren van verschillende soorten taken met dezelfde doeltreffendheid. Dankzij hun unieke FORCEJET-technologie - simpel en gemakkelijk - zijn ze eenvoudig te integreren in een kantoor- of drukkerijomgeving. Dankzij de verschillende controllers en de samenwerkingen die door RISO zijn aangegaan, kunnen onze oplossingen alle afdrukformaten op de markt aan: PCL, PostScript, IPDS, etc. Bovendien beschikt u dankzij de modulariteit van de accessoires en opties over de noodzakelijke flexibiliteit om in elke productieomgeving met hetzelfde gemak te functioneren.

In alle rust groeien

Dankzij de flexibiliteit van de ComColor X-Jet PRO-oplossingen van RISO kunt u uw bedrijf in alle rust laten groeien en zonder aarzelen nieuwe kansen grijpen omdat u zeker bent dat u het aankunt. En dat alles zonder u zorgen te maken over het integreren van nieuwe apparatuur in uw bestaande inventaris..