Hogere productiecapaciteit

GROTE HOEVEELHEDEN VERWERKEN EN BETER CONCURREREN OM NOG SNELLER TE GAAN

Alles gaat steeds sneller. Om aan de behoeften van grote opdrachtgevers te voldoen moet uw productieapparatuur in staat zijn om in weinig tijd grote hoeveelheden te verwerken. Deze snelheid moet vergezeld gaan van een maximale betrouwbaarheid want u heeft geen tijd te verliezen, en uw klanten accepteren geen fouten. Als het gaat om afdrukapparatuur staat voor u de productiviteit dus voorop, in combinatie met volledige betrouwbaarheid.

DE COMCOLOR GD SERIE VAN RISO: KRACHT, PRODUCTIVITEIT EN BETROUWBAARHEID VERENIGD

De ComColor GD serie van RISO biedt u indrukwekkende productiviteit in een verbazingwekkend compact apparaat. U drukt in recordtijd grote hoeveelheden af dankzij een snelheid van tot 160 A4-kleurenpagina's per minuut, het snelst op de markt. Dankzij hun uitzonderlijke betrouwbaarheid kunt u met de apparaten van RISO in alle rust grote hoeveelheden per maand verwerken. Maar ook kleinere hoeveelheden verwerkt u moeiteloos. Wie de grootste taken aan kan, kan ook kleinere aan.

Grote klanten binnen bereik

U kunt vertrouwen op de oplossingen van RISO om voor grote klanten uit het bank- en verzekeringswezen en de telecommunicatie de bedrijfsdocumenten te verwerken.

Proactief zijn om te concurreren

Dankzij de productiviteit van de ComColor GD-afdrukapparatuur van RISO, kunt u direct aan de verwachtingen voldoen van uw klanten, die willen dat u proactief bent. Zo zijn uw klanten nog tevredener en blijven ze u trouw.