Meer kleur

Bent u professioneel drukker of een copyshophouder ? RISO biedt u printoplossingen die u in uw huidige en toekomstige opdrachten kunnen ondersteunen.

DOELTREFFENDER MET UW KLANTEN COMMUNICEREN EN SNELLER GROEIEN

Uw behoeften veranderen voortdurend. Vandaag de dag moet u in staat zijn om nog opvallendere documenten te produceren met tekst en inhoud die nog meer de aandacht trekken. Daarnaast moet u rekening houden met de eisen die steeds directere communicatie stelt, wat neerkomt op vergaande personalisatie van documenten, al dan niet opgeluisterd met afbeeldingen. Om te voldoen aan deze nieuwe verwachtingen is afdrukken in kleur onmisbaar.

DE NIEUWE COMCOLOR GD-SERIE VAN RISO, UW KLEURENOPLOSSING

Dankzij de inkjettechnologie van RISO heeft u tegen een betaalbare prijs toegang tot de afdrukapparatuur van RISO, waarmee u kunt afdrukken in kleur. U verwerkt de meest complexe documenten, creëert nieuwe toepassingen met toegevoegde waarde en beheert standaard al uw variabele gegevens. Met in het vooruitzicht een hoogwaardige service die garant staat voor tevreden klanten en groeimogelijkheden voor u.

Dynamische documenten, doeltreffendere boodschappen

Een klein beetje kleur is voldoende om belangrijke informatie te accentueren en de aandacht van de lezer te trekken. Zo kan vierkleurendruk het responspercentage van een mailing aanzienlijk verhogen en ervoor zorgen dat een prijs, levering of einddatum beter wordt onthouden. Op strategische wijze gebruikt, vormt het toepassen van een accentkleur, naast zwart-wit, een simpele en doeltreffende manier om belangrijke boodschappen over te brengen en het effect ervan te optimaliseren.

Nieuwe toepassingen met toegevoegde waarde

Het toevoegen van kleur biedt nieuwe mogelijkheden: het beheren van gepersonaliseerde inhoud op maat door middel van kleur, of inhoud op maat door het gebruik van variabele gegevens.

  • Het biedt u de mogelijkheid om over te gaan op het in kleur afdrukken van financiële documenten: facturen, overeenkomsten, rekeningoverzichten, vermogensoverzichten, etc.
  • Ook maakt het transpromotie en one-to-one-documenten mogelijk.
  • Deze nieuwe toepassingen dragen bij aan een hoger leespercentage van folders of mailings en daardoor aan lagere acquisitiekosten van een prospect (vergeleken met traditioneel drukwerk in zwart-wit).

Zo heeft u meer mogelijkheden om bestaande klanten aan u te binden, maar ook om nieuwe markten te veroveren op het gebied van gepersonaliseerde, onderscheidende en gerichte communicatie.