Presentatie oplossing

Met de RISO print- en couverteeroplossing is het razendsnel printen, vouwen, invoegen en sluiten van documenten in een envelop mogelijk. De oplossing bestaat uit een koppeling van de ComColor X-Jet PRO printer met de couverteermodule, de Wrapping Envelope Finisher. Deze oplossing is zeer geschikt voor het in alle eenvoud produceren van allerlei mailings.

EEN UNIEKE EN INNOVATIEVE ONLINE OPLOSSING

De print- en couverteeroplossing draait op een supersterk presterend systeem en is ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de behoefte van de huidige gebruiker. Met de RISO print- en couverteeroplossing kunt u:

  • Tot 2.200 mailings per uur produceren Gebaseerd op 1 pagina A4 (enkelzijdig) geprint met een ComColor 9150 X-Jet.. De verzegelde enveloppen zijn direct klaar voor verzending.
  • Er zijn 2 vouwopties mogelijk: A4 in tweeën gevouwen / A4 in drieën gevouwen.
  • Inhoud envelop: maximaal 6 vellen van 59g of 3 vellen van 120g. Enveloppen printen zonder inhoud is ook mogelijk.

Beheer variabele gegevens

Met de RISO print- en couverteeroplossing Met de optie ComColor Express. is het printen van variabele gegevens zeer eenvoudig. U kunt met de ComColor X-Jet gepersonaliseerde in kleur geprinte mailings verzorgen voor een optimale impact.

Bespaar tijd en kosten

Dankzij een zuinig printsysteem voor de envelop en zijn inhoud, gekoppeld aan een couverteersysteem, bespaart u veel kosten en productietijd. Met een gevuld watertoevoer reservoir kunnen in één doorgang 12.000 mailings worden verwerkt. Het is een zeer winstgevende oplossing voor het verwerken van uw mailings, van printen tot aan versturen.

Waarborg de vertrouwelijkheid van uw mailings

Met de RISO print- en couverteeroplossing waarborgt u de vertrouwelijkheid van uw mailings. Met het online printsysteem voorkomt u couverteerfouten die bij een niet-geautomatiseerde workflow wel kunnen voorkomen. Bovendien krijgen gebruikers de inhoud niet te zien doordat enveloppen direct gesloten uit de machine komen. Ideaal voor het beheren van vertrouwelijke documenten zoals onder meer facturen en loonstroken.