Riso
Bovenaan de pagina

Marktsegmenten

ZORGINSTELLINGEN

PRINTOPLOSSINGEN VOOR EEN OPTIMALE GEMOEDSRUST

In een ziekenhuis, kliniek, rusthuis of kraamkliniek is snel reageren van levensbelang.

Als bevoorrechte leverancier van printsystemen voor zorginstellingen om informatieboekjes, opnamedossiers, recepten op doorschrijfpapier, patiëntendossiers, inhouse brochures enz. af te drukken, stelt RISO u oplossingen voor om de dagelijkse drukwerkproductie vlot te laten verlopen.  Anders gezegd: u wint kostbare tijd en kunt volop de focus leggen op uw kernactiviteit.

WAT WILLEN UW GEBRUIKERS?

In hun dagelijkse activiteiten moeten de diverse gebruikers van uw organisatie het hoofd bieden aan talloze uitdagingen:

 • Autonomer en flexibeler worden;
 • Drukwerkbehoeften centraliseren om documenten beter te beheren en up-to-date te houden;
 • Het printbudget onder controle houden;
 • Beter communiceren met patiënten dankzij duidelijk kleurendrukwerk dat uw boodschap goed laat overkomen;
 • Bevorderen van welzijn, gezondheid en milieu.

Ontdek hier ons assortiment

Vermeldenswaard is dat zolang je RISO printapparatuur goed gebruikt, alles van een leien dakje loopt. Of het nu gaat om enveloppen, carbonpapier of 60 grams papier, het resultaat is keer op keer verbluffend!
Laurent Barranco, Hoofd reproafdeling ziekenhuis Simone Veil

De voordelen van onze printoplossingen…

 • Betrouwbaar printen!

  Of het nu gaat om een gewone zwart-witkopie of een boekje met meerdere pagina’s in kleur, u kunt probleemloos meerdere exemplaren van uw documenten afdrukken, zelfs op het laatste ogenblik. De uptime benadert 100%, wat ten goede komt aan de flexibiliteit van uw organisatie.

 • Kostenbesparend printen!

  Voortaan kunt u alle printprocessen inhouse verwerken: u hoeft niets meer uit te besteden, wat wil zeggen dat u ook kosten uitspaart. Wij bieden u een uiterst concurrerende prijs per afdruk zodat u zeker bent van een optimale prijs-productiviteitsverhouding.

 • Geef kleur aan uw drukwerk!

  U hoeft niet langer om budgettaire redenen te kiezen voor zwart-wit. Kleur is van essentieel belang om goed met patiënten te communiceren en kwalitatief hoogstaande administratieve dossiers te produceren (notulen met grafieken, dienstorders).

 • Flexibel printen!

  Met onze aanpasbare en uitbreidbare printsystemen kunt u diverse modules toevoegen wanneer uw behoeften veranderen, ongeacht het soort drukwerk: doorschrijfpapier, patiëntendossiers, beheerdocumenten (gepersonaliseerde en vertrouwelijke gegevens).

MILIEUBEWUST HANDELEN, EEN BEWUSTE KEUZE

Kiezen voor een RISO inkjetprinter betekent inzetten op een koud afdrukproces dat minder stroom verbruikt, geen ozon en fijnstof uitstoot en dus gezonder is voor alle gebruikers.

Onze FORCEJET™ technologie biedt ongeëvenaarde milieuvoordelen en werd precies daarom gekozen door de organisatoren van de klimaattop COP21 en COP22…

Lees meer

Meer te weten komen Contact met ons opnemen