Riso
Bovenaan de pagina

Dealer Services Platform

Het Services Platform uitgelegd

CONTACTFORMULIER

GENEREER MEER SUCCES VIA HET RISO SERVICES PLATFORM

Wat houdt het RISO Services Platform in?

U kunt nu met RISO eenvoudig deelnemen aan de inkjet-revolutie zonder verplichtingen of vaste targets! Het is heel eenvoudig KLIK op het contact formulier onder het kopje RISO SERVICES PLATFORM > CONTACTEER ons direct en een toegewijde > ACTIE vanuit ons naar u toe = gegarandeerd!

Waarom is dit interessant voor u als distributeur van kopieermachines, printers, IT oplossingen en meer? Dat is heel eenvoudig uit te leggen. Wij verplichten u namelijk niet tot het maken van grote investeringen (kosten & tijd), dit betekent dat het risico voor u minimaal is en blijft.

Neem gerust per gelegenheid contact met ons op en profiteer zoals anderen dat al voor u hebben gedaan. Zo simpel is het.

PIJLER 1

De Inkjet-Expert Service

De RISO Inkjet-Expert Service biedt u een breed spectrum aan diensten op maat waarvan u zelf kunt kiezen of u er wel of niet gebruik van wilt maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het assisteren tijdens verschillende stadia van het verkoopproces.

Bijvoorbeeld, als onderdeel van de Inkjet-Expert Service, is er een bemande demo-bus service waar u gratis gebruik van kan maken. Dit is een uniek RISO-concept dat in heel Europa het succespercentage van RISO inkjet verkopen ondersteunt.

PIJLER 2

Technische Service

Het Technische Service onderdeel van het platform is ontworpen om voor u extra kosten te elimineren en het tijdsbeheer te verbeteren. Een RISO service engineer staat tot uw beschikking. Waarom? Omdat Inkjet-printsystemen technologisch anders in elkaar zitten dan lasersystemen.

Deze techniek vergt technische kennis die u wellicht niet binnenshuis tot uw beschikking heeft. Via ons platform elimineren wij dit probleem voor u en bieden wij u aan gebruik te maken van onze snelle interne technische service.

PIJLER 3

Gegarandeerde winstgevendheid

Het nieuwe RISO Services Platform garandeert niet alleen een uitstekende dienstverlening en vrijblijvende samenwerking. Het kan u ook een mooie stijging van omzet en marge bieden zonder al te veel inspanningen vanuit uw kant.

Hoe werkt dit? Dat is simpel te beantwoorden, door het verkoopproces te vereenvoudigen, zijn alle betrokkenen sneller tevreden met het verkoop resultaat. De distributeur krijgt toegang tot het plaatsen van unieke Inkjet technologie zonder te investeren, en ontvangt een mooie marge daarop; de klant kan aan de slag met de duurzame RISO Inkjet technologie voor een goede prijs en RISO is blij dat er weer een nieuwe inkjet geplaatst is. Alle betrokkenen zijn blij!

Voor informatie kunt u contact opnemen met ons op via het contactformulier op het RISO Services Platform.