Riso
Bovenaan de pagina

Marktsegmenten

COMMERCIËLE DRUKKERS

VEELZIJDIGE PRODUCTIEPRINTOPLOSSINGEN

Drukkerijen, reprografiebedrijven, copy centers, mailbedrijven, reproshops evenals andere commeriële drukkers weten dat bij commerciëel drukwerk prestaties in de eerste plaats afhangen van de apparatuur die gebruikt word.

RISO biedt u een goed alternatief voor traditionele offsetmachines of digitale laserpersen. Zo kunt u uw winstmarge op peil houden, rendabeler werken of uw dienstenaanbod diversifiëren.

WAT VOOR U BELANGRIJK IS…

U krijgt elke dag te maken met diverse uitdagingen:

 • Productief blijven;
 • Rendabeler werken;
 • Activiteiten diversifiëren: printen van enveloppen, doorschrijfpapier, online automatisch inbinden enz.;
 • Uw medewerkers een gezonde werkomgeving bieden;
 • Milieuvriendelijke oplossingen gebruiken.

Ontdek hier onze productieprinters

Met deze nieuwe apparatuur kunnen wij steeds grotere printvolumes verwerken en tegelijk de afdrukkwaliteit optimaliseren door kleuren efficiënter te beheren.
M. Mateos, Directeur ICS Versailles

De voordelen van onze printoplossingen…

 • Snel(ler) printen!

  Print tot 320 pagina’s per minuut. Breid uw machinepark uit met een ComColor of VALEZUS productieprinter om sneller te voldoen aan de vraag naar drukwerk van uw klanten.

 • Betrouwbaar printen!

  Voor uw activiteit moeten printers de hele dag door beschikbaar blijven. Dat kan, want met RISO printapparatuur behoren papierstoringen definitief tot het verleden. De uptime van onze systemen benadert 100%!

 • Veelzijdig printen!

  Dankzij de RISO printsystemen en optionele accessoires kunt u het meest uiteenlopende drukwerk produceren op diverse printmaterialen, zoals doorschrijfpapier, briefpapier of nog enveloppen. De ideale gelegenheid om uw dienstenpakket uit te breiden en veranderingen in de vraag op te vangen.

 • Kostenbesparend printen!

  Onze oplossingen, zowel zwart-wit als in kleur, garanderen de laagste prijs per pagina op de markt van digitale printapparatuur. Stap af van productie in zwart-wit en ga voor vierkleurendruk met offsetkwaliteit.

MILIEUBEWUST HANDELEN, EEN BEWUSTE KEUZE

Kiezen voor een RISO inkjetprinter betekent inzetten op een koud afdrukproces dat minder stroom verbruikt, geen ozon en fijnstof uitstoot en dus gezonder is voor alle gebruikers.

Onze FORCEJET™ technologie biedt ongeëvenaarde milieuvoordelen en werd precies daarom gekozen door de organisatoren van de klimaattop COP21 en COP22…

Lees meer

Meer te weten komen Contact met ons opnemen