Riso
Bovenaan de pagina

Marktsegmenten

VERENIGINGEN

VEELZIJDIGE PRINTOPLOSSINGEN

Bij cultuur, sport, onderwijs, maatschappelijk werk evenals bij andere verenigingen zijn drukwerkbehoeften legio en variëren van administratieve documenten of informatiebrochures tot reclamefolders, flyers en affiches.

RISO helpt u op weg met haar veelzijdige en gebruiksklare printapparatuur!

WAT WILLEN UW GEBRUIKERS?

In hun dagelijkse activiteiten moeten de diverse gebruikers van uw organisatie het hoofd bieden aan talloze uitdagingen:

 • Voldoen aan de meest uiteenlopende drukwerkbehoeften in het verenigingsleven;
 • Visueel aantrekkelijk drukwerk produceren met tekst en inhoud die nog meer de aandacht trekken;
 • Pieken in drukwerkproductie opvangen;
 • Drukwerkkosten optimaliseren;
 • Kiezen voor een milieubewuste aanpak.

Ontdek hier ons assortiment

De voordelen van onze printoplossingen…

 • Productiever printen!

  Handel al uw lastminute printopdrachten in alle kalmte af. Of u nu print op dik papier, enveloppen of etikettenbladen, papierstoringen zijn verleden tijd! Ons koud inkjetprintsysteem staat garant voor een uptime van bijna 100%.

 • Veelzijdig printen!

  Kijk verder dan het gewone A4-formaat. Wij bieden een ruime keuze aan finishers zodat u probleemloos een originele toets aan uw drukwerk kunt geven: documenten met zigzagvouw, geniete of zelfs thermisch ingebonden boekjes...

 • Kostenbesparend printen!

  Printen op hoge snelheid om te voorzien in al uw drukwerkbehoeften en tegelijk een optimale prijs-productiviteitsverhouding veilig te stellen. Onze ComColor printsystemen verbruiken bovendien veel minder stroom*! *70% minder voor het model GD9630 volgens de vergelijking van de TEC-waarde op basis van het stroomverbruik van 4 kopieermachines van 65 ppm.

 • Geef kleur aan uw drukwerk!

  Met de printoplossingen van RISO hoeft u niet meer om budgettaire redenen te kiezen voor zwart-wit. Haal voordeel uit de kracht van kleur en geef uw drukwerk een originele toets om effectiever en overtuigender te communiceren.

MILIEUBEWUST HANDELEN, EEN BEWUSTE KEUZE

 

Kiezen voor een RISO inkjetprinter betekent inzetten op een koud afdrukproces dat minder stroom verbruikt, geen ozon en fijnstof uitstoot en dus gezonder is voor alle gebruikers.

Onze FORCEJET™ technologie biedt ongeëvenaarde milieuvoordelen en werd precies daarom gekozen door de organisatoren van de klimaattop COP21 en COP22…

Lees meer

Meer te weten komen Contact met ons opnemen